Firma Hosting Romania, Hosting Romanesc

Despre WebFactor

Furnizor de Hosting in Romania

Echipa de antreprenori si tehnicieni cu experienta de peste 17 ani in domeniul IT si diferite proiecte de Software si Design dorim sa ducem mai departe ceea ce candva a fost frumos, si anume WebFactor. Intetia noastra este sa continuam proiectul WebFactor si speram sa reusim ceea ce vechiul proprietar a reusit sa realizeze in ani precedenti.

Trebuie sa recunoastem ca WebFactor a fost cel mai bun si cel mai mare furnizor de Hosting din Romania, speram sa putem duce mai departe numele WebFactor ca cel mai bun frunizor de hosting.

Suntem pasionati de ceea ce facem, suntem profesionisti, mereu aproape de clientii nostri. De 17 ani oferim servicii de gazduire, hosting, servere, jocuri, web design, mentenanta, solutii it, networking si nu doar atat. Am construit propriul datacenter, am fost implicati in proiecte foarte mari legat de dezvoltarea unor softuri in telecomunicatii care la ora acuala sunt prezente in viata de zi cu zi.

Ne luam in seriozitate rolul de companie ce ofera servicii hosting, tinem cont de toate aspectele hosting-ului, atat cele preventive, curente, cat si situatiile neprevazute cum sunt atacurile informatice, stergerea din greseala a unor fisiere, dar si erori aparute in urma modificarilor facute de webmaster si care necesita restaurarea datelor.

Serviciile de hosting au fost gandite si dezvoltate sa includa avantajele necesare unei gazduiri perfecte pentru diferite aplicatii, site-uri, magazine online sau servere.

Anti-DDoS/Flood

Pentru siguranta deplina infrastructura noastra este protejata de un sistem anti-DDOS care protejeaza gratuit fiecare server. Protectie de 1TBps+ in parteneriat cu Voxility.

Back-up Zilnic

Toate datele stocate in cadrul pachetelor de gazduire web (fisiere, baze de date, email-uri..etc) sunt salvate in 3 locatii diferite (Germania, Voxility, RDS) pe servere separate. Realizam copiile de siguranta (backup-urile) in cursul noptii.

Asistenta 24/7

Echipa noastra de suport disponibila pentru a oferi asistenta in alegerea planului de hosting si pentru a te ajuta daca intampini o problema. Monitorizam uptime-ul si procesele 24 de ore din 24 si ne asiguram ca totul functioneaza asa cum te astepti.

De ce ai alege WebFactor ?

Pentru ca stim ca si cea mai buna tehnologie este la fel de buna ca si oamenii din spatele ei. De aceea suntem o echipa pe masura.

Sustinem antreprenorii din Romania, oferind ajutorul si instrumentele perfecte pentru calatoria lor. Echipa noastra se dedica cu umilinta si pasiune pentru a dezlantui puterea colectiva a antreprenorilor de zi cu zi.

Mereu aici oameni reali a caror umanitate straluceste 24/7, indiferent daca va ajuta sa faceti primul pas sau urmatorul pas in alegerea unui plan perfect de hosting pentru proiectul tau.